Ukradnutú mikinu si obliekol pod bundu.V lese našiel staré míny a granáty.Vykradli obecný úrad.

15.11.2010 Celý región

Z prečinu krádeže obvinili včera prešovskí policajti 19 ročného mladíka z Prešova.
Ukradnutú mikinu si obliekol pod bundu:
V sobotu 13.11.2010 čase okolo 20:50 h prišiel obvinený Prešovčan do jednej z predajni oblečenia v istom prešovskom obchodnom centre. Do skúšobnej kabínky si zobral dve mikiny, pričom tam z jednej odstránil bezpečnostný kód a mikinu si obliekol pod bundu v ktorej prišiel oblečený. Následne vyšiel z kabínky, jednu mikinu vrátil späť na predajnú plochu a chcel odísť preč. Pri odchode z predajne ho však s ukradnutou mikinou prichytil predavač. Za obdobný čin bol obvinený Prešovčan v predchádzajúcich dvanástich mesiacoch postihnutý a to blokovou pokutou.

V lese našiel staré míny a granáty:
Nález munície pochádzajúcej z II. sv. vojny oznámil na polícií včera (14.11.2010) ráno 22 ročný Prešovčan.
Na miesto bol vyslaný policajný pyrotechnik, ktorý tu našiel a zaistil 35 ks delostreleckých mín a 40 ks ručných granátov. Uvedená munícia bola nájdená v lesnom poraste v katastri obce Runina, okr. Snina v blízkosti turistického chodníka smerom z obce Runina na Veľký Bukovec.

Vykradli obecný úrad:
Na policajnú linku 158 oznámila počas včerajšieho dopoludnia starostka obce Veľký Slavkov, okr. Levoča krádež vlámaním do obecného úradu.
Ku krádeži došlo v dobe od 12.11.2010 do 14.11.2010, pričom do budovy úradu sa dostal cez okno kancelárie starostky. Odtiaľ následne ukradol plechovú ohňovzdornú skriňu, v ktorej bolo 450. - €. Okrem toho páchateľ vylomil dvierka na pracovnom stole, z ktorého ukradol stravné lístky. Následne prešiel do vedľajšej kancelárie, z ktorej ukradol notebook a počítačovú myš. Celková spôsobená škoda bola vyčíslená na 1 739,30. - €.
 

Vyberte región